Book unge til din virksomhed

Book unge til din virksomhed

Vi tilbyder hjælp til praktiske opgaver, herunder:

– Oprydning og rengøring (i butik, kælder, lager, udendørsarealer etc.)
– Klargøring og oprydning af lokaler og faciliteter til arrangementer
– Modtage varer og lageropfyldning
– Pakkeopgaver
– Affaldssortering og udsmidning af pap, papir, etc.
– Servering i forbindelse med eftermiddags- og aftensmøder
– Assistance med statusopgørelse eller udsalg

img

Så nemt er det

1. Book os

Vi gennemgår sammen de opgaver, der skal løses. Vi tager stilling til, hvor mange unge der skal til for at løfte opgaven og udvælger de passende unge.

2. Opgaven løses

Vi står for dialogen med de unge og sørger for, at opgaven bliver løst som aftalt. Ved større opgaver gør vi brug af gruppeledere, der motiverer de unge og kvalitetssikrer deres arbejde.

3. Faktura sendes

Vi sender en faktura til jer efter opgaven er løst. Vi klarer alt det administrative for jer fx kontrakt, forsikring og lønudbetaling til de unge.

Fordele for dig

Pålidelighed: Vi garanterer for at opgaven bliver løst, også i tilfælde af sygdom
Kvalitetsbevidsthed: Vi har opbygget stor erfaring i at løse praktiske opgaver effektivt og tilfredsstillende
Nemme at hyre: Vi sørger for alt det administrative, herunder ansættelse, aflønning og forsikring af de unge
Fleksiblitet: Vi kan hyres fra dag til dag – og hurtigt justere op/ned i antal af hænder
Social ansvarlighed: Vi gør brug af unge fra udsatte boligområder, der gerne vil arbejde, men som normalt ikke får chancen.

Det siger vores kunder

Alle arbejdsopgaverne blev løst i fællesskab og hele tiden med en god, humoristisk og uformel tone. For os i Artist Check In betød det rigtig meget at få et friskt arbejdshold ind som kunne tage fat og som gik til arbejdet med stor energi og engagement. Vi vil derfor give FRAK vores varmeste anbefalinger. Vi vil med sikkerhed benytte os af deres arbejdskraft en anden gang.

Anne Mønster

Ansvarsperson, artist check-in, Roskilde Festival
Drengene mødte op i god tid, så de var godt forberedt på, hvad der skulle ske. Opgaverne blev løst upåklageligt og selvstændigt, hvorefter at holdet på eget i initiativ selv hjalp til andre steder, og ellers stod til fuld disposition. Der var en behagelig omgangstone og rigtig god arbejdsmoral. Vi var meget tilfredse.

Anders Tresselt

CPH:DOX event, Kulturhuset Støberiet
Vi havde to hold af fire FRAK-unge til at hjælpe os med opsætningen af set up til konference og festival i Øksnehallen. Det var en stor hjælp at have FRAK folk med. Det gik super godt og det er nogle gode drenge med initiativ … De byder sig til og kommer med løsningsforslag, super!

Martin Kjærgaard

DGI Gadeidræt
De unge viste med deres indstilling og arbejdsindsats, at de var godt forberedt før de kom –  og klar på en relativ hård og krævende opgave. De høstede mange roser fra de professionelle deltagere, der virkelig bemærkede dagens ungeindsats. Jeg vil klart vælge at hyre FRAK unge til lignende opgaver fremover og vil tilsvarende anbefale til andre på det varmeste.

Søren Løkke

Konsulent, Partnerskabet i Urbanplanen
Vi har stor gavn af FRAK fordi de er med til at yde en rigtig stor ballast i forhold til det logistikmæssige setup der skal laves … Foruden dem så var vi ikke nået at være klar til afvikling … Vi kan sagtens bruge FRAK igen, ingen tvivl om det.

Kasper Ryholt

Swoop Challenge
De kom 7 unge og en teamleder og de klarede det simpelthen så flot. (…) De var så høflige og hjælpsomme og gjorde meget mere end de faktisk var hyret ind til. Helt indtil på klokkeslettet hvor de skulle gå, knoklede de rundt for at hjælpe.

Tina Berg Jensen

Projektmedarbejder, Kulturnat, Københavns Kommune
Jeg havde den store fornøjelse at arbejde sammen med drengene fra FRAK, til et arrangement ude i Urbanplanen. (…) Hjælpen fra FRAK, gjorde arrangementet effektivt og bidrog til at arrangementet blev gennemført med stor succes. Jeg vil personligt se frem til at arbejde sammen med FRAK en anden gang.

Laura Fredsby

Junior Projektleder, Meyers Madhus
Både gruppelederen og de unge leverede en fantastisk indsats baseret på de unges åbenhed og ansvarlighed samt eget initiativ til arbejdsopgaver. (…) Alt ved samarbejdet var meget professionelt fra start og det administrative blev håndteret hurtigt og let af FRAK. Vi vil uden tvivl anbefale FRAK til andre og ser selv frem til mere samarbejde i fremtiden. TAK!

Iwona R. Abildgaard

Børne- og netværkskoordinator, Amagerbro Helhedsplan
Vi har været enormt tilfredse med FRAKs indsats … Arbejdet blev udført i god ro og orden under kompetent ledelse af gruppelederne. Vi kan på det varmeste anbefale Fritidsakademiet til lignende opgaver, og ser frem til at samarbejde med dem igen.

Lasse Flintholm

Distortion

Kontakt os

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vores unge kan hjælpe med dine praktiske opgaver.

Skriv eller ring til Mudi Jarkass på mudi@frak.dk eller 2785 8432.

Back-To-Top