Vil du være FRAKs nye praktikant?

Forskning viser, at fritidsjob er vejen til fast beskæftigelse, et liv uden kriminalitet og et liv med flere muligheder. Synes du ligesom os i Fritidsakademiet, at det er vigtigt, at unge mellem 13-17 år får et fritidsjob? Vil du gøre en forskel for unge fra udsatte byområder? Kan du få noget fra hånden og er du klar på at have kontakt til og dialog med virksomheder, foreninger, kulturarrangører og unge? Så er du måske vores næste praktikant!

Fritidsakademiet (FRAK) er en socialøkonomisk virksomhed, hvis sociale mission er at klæde unge fra udsatte byområder på til et fritidsjob. Hos os lærer de, hvad de ikke har lært endnu. De erfarer arbejdsmarkedets spilleregler ved at løse praktiske opgaver for virksomheder, kommuner og festivaler. Vi gør dem klar til fritidsjobs og sikrer, at de får en god start på voksenlivet. Vi brænder for at skabe flere muligheder for byens unge. Vi håber, at du også brænder for det samme!

DINE OPGAVER I FRAK
Du kommer til at arbejde med projektudvikling og -koordinering med fokus på ydre Nørrebro og Nordvest. Overordnet skal du være med til at implementere vores partnerskabsstrategi og ungemetode i området. Dette inkluderer følgende opgaver:

– Planlægning og koordinering af et nyt grønt fritidsjob-samarbejde i Fuglekvarteret inkl. evaluering, afrapportering og formidling
– Koordinering af et nyt kommende samarbejde mellem os og arrangørerne bag Fest i Nordvest
– Samarbejde med vores partner RessourceCenter Ydre Nørrebro
– Udvikling af nye projekter og indsatser i en tæt dialog med Københavns Kommune, boligsociale helhedsplaner, andre lokale aktører og resten af FRAK-teamet
– Deltagelse i netværket Medborgerne, som FRAK er en del af

Jeg har været meget glad for at være praktikant hos Fritidsakademiet. Jeg har haft mange spændende opgaver og fået meget ansvar. Det gode og åbne arbejdsmiljø har gjort at jeg altid har følt mig tryg ved at spørge om hjælp og få feedback.
– Sigrid Vognstrup Mikkelsen, kandidatstuderende i tværkulturelle studier, Københavns Universitet

MERE INFO & HVAD DU KAN FORVENTE
– Vi er fleksible i forhold til uddannelsesbaggrund og hvor langt du er kommet med din uddannelse
– Opstart 1. februar 2017. Vi er fleksible i forhold til sluttidspunkt så længe det passer til din studieordning og praktikkrav. Vi er også fleksible med hensyn til skole og arbejde.
– Spændende og krævende praktikstilling, hvor du løbende får sparring om dine opgaver
– Du bliver en del af et dynamisk team bestående af 9 personer inkl. studentermedhjælpere og frivillige
– Arbejdsplads i et kontorfællesskab i VerdensKulturCentret, som er et levende kulturhus midt på Nørrebro
– Du vil opnå erfaring med projektkoordinering og -udvikling samt med implementering af konkrete empowermentstrategier for unge i forhold til fritidsjobområdet

KONTAKT OG ANSØGNING
– Vil du gøre mere om jobbet og om os, så kontakt Lucas Nielsen (42391749 / lucas@frak.dk) eller Mudi Jarkass (27858432 / mudi@frak.dk)
– Send en motiveret ansøgning og CV til lucas@frak.dk inden 1. januar 2017

Leave a Comment

Back-To-Top