Fritidsjobkonsulenter

Fritidsjobindsatsen: vi matcher virksomheder med unge

img
img
img

I FRAK har vi to fritidsjobkonsulenter, der hjælper unge i faste fritidsjobs. Vi laver opsøgende relationsarbejde i forhold til rekruttering af unge, der har brug for hjælp til at søge et fritidsjob. Og derudover opsøger vi private virksomheder med henblik på at skabe flere jobmuligheder for de unge.

Fritidsjobindsatsen startede 1. maj 2017 og er en del af Københavns Kommunes Integrationshandleplan for 2017-2018. Vi har som målsætning at få 100 unge med anden etnisk baggrund end dansk i faste fritidsjobs i 2017-2018.

Ansæt en ung i din virksomhed

Din virksomhed kan være med til at hjælpe en ung godt i gang på arbejdsmarkedet. I Fritidsakademiet brænder vi for at skabe flere jobmuligheder for byens unge. Dansk forskning peger på, at et fritidsjob øger unges muligheder for at finde fodfæste i uddannelsessystemet og på arbejdsmarkedet senere i livet. Du og din virksomhed kan være med til at tage et socialt ansvar ved at hjælpe unge godt i gang på arbejdsmarkedet.

Kontakt os når I mangler en ung medarbejder
Mangler I en ung medarbejder i din virksomhed? Så tag kontakt til os. Fortæl os hvilke behov I har, og hvilken profil I søger – så sørger vi for at finde nogle gode kandidater til jeres arbejdsplads.

Vi har kontakt til motiverede og arbejdslystne unge i alderen 15-24 år.

Fordele for dig og din virksomhed

– Vi finder unge, som kunne være gode for jer. I vælger selv den unge, der passer bedst til jeres virksomhed.
– Vi rådgiver jer om reglerne på fritidsjobområdet for at sikre, at I lever op til reglerne for at ansætte en fritidsjobber.
– Vi har en standardkontrakt klar, som I kan bruge.
– Vi tilbyder opfølgning med jer og den unge alt efter behov i de første 2 måneder af ansættelsen.

Er du ung og mangler du et fritidsjob?

Er du mellem 15 og 24 år, har du anden etnisk baggrund end dansk, og bor du i Københavns Kommune, så kan vores to fritidsjobkonsulenter hjælpe dig med at søge et fritidsjob.

Det kan vi hjælpe dig med:

– Finde spændende fritidsjobs
– Skrive en ansøgning
– Lave et CV
– Forberedelse til jobsamtalen

Vi har kontor på Blågårds Plads 5, 2. Sal – men vi mødes også gerne med dig andre steder i byen, alt efter hvad der passer dig.

Hvad siger andre unge?

“Det har været sjovt at få hjælp fra FRAK. Det var en god periode, hvor min ansøgning blev bedre og gejsten til at få et arbejde blev også bedre.”
Muntas, 15 år

“Der er flere gange, hvor jeg har prøvet af søge job, hvor jeg ikke hørte fra dem, eller hvor de havde nok medarbejdere. Så jeg havde givet lidt op indtil FRAK hjalp mig med at søge. Ved at få hjælp fra FRAK, fik jeg lært hvordan man laver en jobansøgning, et CV og hvordan man forbereder sig til en jobsamtale. Det var rigtig godt, for chefen stillede nogle af de spørgsmål, som jeg havde øvet med FRAK.”
Jehad, 16 år

Kontakt fritidsjobkonsulenterne

Sofie Damgaard Pedersen
Fritidsjobkonsulent
sofie@frak.dk
tlf: 60199542
Facebook: Sofie Frak

Gizem Cicek
Fritidsjobkonsulent
gizem@frak.dk
tlf: 60199512
Facebook: Gizem Frak

Back-To-Top