Kom til UKRUDTs-folkekøkken med FRAK

Vil du være med til at spise et godt måltid mad og smage FRAKs nye prisvindende sodavand UKRUDT? I forbindelse med Copenhagen Cooking and Food Festival afholder FRAK d. 30. august et folkekøkken i Kulturhuset Indre By, hvor sodavanden UKRUDT vil blive serveret. 

Tag hele familien med og oplev, at ukrudt kan meget mere end at skabe kaos i køkkenhaven. Der vil være mad til både børn, voksne og dem, som ikke spiser kød. Vi fortæller mere om brug af ukrudt og vilde planter i madlavning, og børn og barnlige sjæle kan deltage i kreativt tegneværksted med planter og blomstertryk. Er vejret til det, bliver det langbordsmiddag på den urbane og hyggelige plads foran Kulturhuset Indre By. Bestil din billet her. 

Folkekøkken er fritidsjobtræning
Det er anden gang FRAK afholder folkekøkken i Kulturhuset Indre By. Første gang var torsdag d. 16. august, hvor vi måtte melde udsolgt og FRAKs unge derfor fik god træning i at forberede folkekøkkenet og servere mad for et stort antal mennesker. Som med alle FRAKs aktiviteter er læringen for unge i fokus, og de unge udtalte også efterfølgende at det havde været udfordrende, men sjovt, at være med til eventet. Denne gang afholder vi folkekøkkenet i forbindelse med Copenhagen Cooking & Food Festival og menuen får  et spændende tvist af ukrudt, der selvfølgelig serveres samme med vores nye læskedrik UKRUDT.

Prisvindende sodavand
Sodavanden UKRUDT er et spritnyt produkt produceret af unge fra FRAK. De har selv samlet skvalderkål og sødskærm til sodavanden, udviklet den rette opskrift og tappet den endelig drik. Sodavanden blev lanceret for en uge siden på madfestivalen Street Food om Søerne, hvor den vandt festivalens Særpris. Kultur- og Fritidsborgmester Niko Grünfeld, der overrakte prisen, begrundede valget med at FRAK med UKRUDT er med til at tage medansvar for byens udsatte og samtidig sætte god smag på dagsordenen. “Sodavanden URKUDT er en meget klar vinder. FRAK hjælper unge mennesker ind i jobverdenen ved blandt andet at lære dem om råvarer og hvor de kommer fra,” udtalte Niko Grünfeld i forbindelse med prisuddelingen.

Vil du med til folkekøkkenet? Læs mere og bestil billet her. 

Leave a Comment

Back-To-Top