Kontakt bestyrelsen

Fritidsakademiets bestyrelse

Jakob Hjuler Tamsmark
Jakob er formand for FRAKs bestyrelse. Jakob er partnerskabschef i Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune. Tidligere har Jakob været forstander for Settlementet, der er en socialøkonomisk virksomhed på Vesterbro i København. Jakob er kandidat i statskundskab fra Københavns Universitet.

Balder Johansen
Balder er næstformand i FRAKs bestyrelse. Balder er daglig leder af Logik og Co., som er en fondsejet og kollektivt drevet entreprenørvirksomhed, med fokus på godt håndværk, bæredygtighed og social ansvarlighed. Balder har mere end 25 års erfaring med bæredygtigt og alternativt byggeri og er samtidig stærkt engageret i lokalmiljøet på Nørrebro.

Eline Feldman
Eline er projektleder i Helhedsplanen 2017 – 2020, der omfatter boligområderne Lundtoftegade, Titanparken og Lundtoftegården. Tidligere har Eline været projektleder for bekæmpelse af diskrimination i Københavns Kommune. Eline har stor erfaring med at arbejde med kriminalitetsforebyggelse og unge fra udsatte boligområder. Eline er desuden medlem af Rådet for Etniske Minoriteter. Eline har en kandidat i socialvidenskab og psykologi fra Roskilde Universitet.

Gry Guldberg Friis
Gry er team director hos Manaz A/S, hvor hun arbejder med udvikling af ledere og organisationer. Tidligere har Gry arbejdet som seniorkonsulent i Attractor A/S og som facilitator, ledelsescoach og procesdesigner i sin egen virksomhed. Gry har en bachelor i retorik og spansk og er uddannet kaospilot.

Ruth Lauge
Ruth er personaleleder i rehabiliteringsafdelingen i Dignity – Dansk Institut mod Tortur. Tidligere har Ruth været managing director hos Oasis, der varetager specialiseret behandling af traumatiserede børn, unge og voksne samt deres familier. Ruth er cand.scient.adm fra Roskilde Universitet.

Rikke Baker
Rikke er beskæftigelseschef i Settlementet på Vesterbro, hvor hun tidligere har arbejdet som projektleder igennem flere år. Settlementet er en erhvervsdrivende fond, som bygger på frivilligt socialt arbejde. Rikke er kandidat i sociologi, internationale udviklingsstudier og geografi fra Roskilde Universitet og har desuden en diplomuddannelse i ledelse fra Metropolitan University College.

Sara Bech
Sara er i øjeblikket på orlov fra FRAKs bestyrelse.

Back-To-Top