Legeassistenter

Uddan jeres unge til legeassistenter for helhedsplanens børn

Den boligsociale helhedsplan i Lundtoftegade på Nørrebro har længe haft en udfordring: Når de har inviteret helhedsplanens beboere til forskellige typer af forældrekurser, har nogle forældre været forhindrede i at møde op, fordi de ikke kunne få passet deres børn.

Derfor har FRAK nu indgået et samarbejde med helhedsplanen. En gruppe unge fra helhedsplanen, der mangler et fritidsjob, er blevet uddannet legeassistenter. De unge har deltaget i en række kurser, hvor de har lært om førstehjælp, pædagogik og intro til lege, de kan lege med børnene. Fremadrettet leger de unge med børnene, når forældrene er til kurser i helhedsplanen.

Kontakt

Kunne du være interesseret i en lignende løsning for jeres helhedsplan? Så tøv ikke med at kontakte Lucas på lucas@frak.dk, for at høre mere.

“For os er samarbejdet med FRAK en stor gevinst. Vores legeassistenter er med til at styrke vores sociale arrangementer, fordi det giver flere forældre mulighed for at deltage i arrangementer, da de kan tage deres børn med og vide at deres børn er i gode hænder. Samtidig gør vores legeassistenter gør os hele tiden klogere på, hvad der skal til for at få en ansættelse af fritidsjobbere til at fungere så alle er glade og de unge ikke mister motivationen.”
– Louise Skytte, Børn og Unge medarbejder i Boligselskabet AKB og FRAKs kontakt i helhedsplanen

Back-To-Top