Tilbud til socialforvaltninger

Tilbud til socialforvaltninger: vi gør unge gode til at arbejde

img

Fritidsakademiet tilbyder institutioner og sagsbehandlere i Socialforvaltningen i Københavns Kommune, at udsatte unge kan få konkret arbejdserfaring og social træning med Fritidsakademiet. De unge bliver en del af et fællesskab og får styrket deres arbejdsmoral.

Hele tilbudet kan læses her.

Vi tilbyder

Konkret arbejdserfaring

Grundpakken: 40 timers praktisk arbejde i teams med andre unge og med supervision af en voksen. Dette tilbud er især målrettet 13-15-årige.

Introduktion til uddannelse

Tilkøb # 1: Besøg hos realistiske ungdomsuddannelser efter de unges behov/ønsker og efter aftale med sagsbehandleren. Dette tilbud er især målrettet 15-17-årige.

Støtte-kontaktperson

Tilkøb # 2: Man kan tilkøbe en støtte-kontaktperson der har fokus på job/karriere til at hjælpe den unge med at blive afklaret om egne kompetencer og muligheder.

Superviseret fritidsjobforløb

Tilkøb # 3: Deltagelse i et kontinuerligt fritidsjobforløb hos en virksomhed. Vi står for match og fastholdelse og løbende opbakning.

Kontakt os

Der kan skrues op og ned for grundpakkens timeantal og den kan kombineres med alle tilkøbsmuligheder. Vi har fokus på at skræddersy et unikt forløb for de enkelte unge sammen med sagsbehandleren. Vi tilbyder månedlige statusopdateringer ud fra konkrete målsætninger, som vi definerer sammen med sagsbehandleren. Det kan fx være afrapportering omkring attitude, punktlighed, svagheder og styrker i forhold til at passe et job, kommunikationsevner m.m.

Interesseret i at høre mere? Kontakt Mudi på mudi@frak.dk.

Back-To-Top