Mange unge i udsatte boligområder har særlige udfordringer i forhold til at finde fritidsjob. Disse kan fritidsjobindsatser hjælpe dem med at løse. Mange boligsociale helhedsplaner har således fokus på fx lommepengeprojekter, men oplever udfordringer med det administrative set-up. Vi hører eksempelvis, at mange helhedsplaner må give de unge gavekort i stedet for løn. Der kan være bøvl med forsikring og ansvaret, hvis uheldet er ude. Og hvad gør man med en ansættelseskontrakt?

Vi tilbyder boligsociale helhedsplaner i hele Danmark hjælp. Mod et administrationsgebyr ansættes de unge i FRAK. Vi står for kontrakten og lønadministration. De unge får en løn, der følger overenskomster for lignende opgaver samt feriepenge. De er dertil forsikrede gennem vores forsikring, når de er på arbejde hos jer.

Hvad siger vores samarbejdspartnere?

“Samarbejdet med FRAK giver os mulighed for at ansætte unge i Helhedsplanen. Gennem FRAK får de unge mulighed for at mødes i et fællesskab omkring deres arbejde. Derudover får de unge kendskab til forskellige arbejdspladskulturer og samtidig bliver trænet i at håndtere og efterleve de usagte regler, der kan være på en arbejdsplads.”
– Louise Skytte, Børn og Unge medarbejder, Boligselskabet AKB