VI PASSER BØRN

Få dine børn passet og hjælp samtidigt en ung pige med at blive god til at arbejde.

Fra september 2019 kan du igen hyre unge piger som børnepassere via FRAK, hvis du bor omkring Blågårds Plads, Lundtoftegade, Lundtoftegården, Titanparken og Mimersgade. De bliver klædt på til opgaven gennem et kursusforløb. Og så for hver pige en mentor, som de løbende kan sparre med, og som også bliver bindeleddet mellem familien og børnepasseren. Læs mere om projektet i en folder, som du kan downloade herunder. 

Det er win-win. Familierne får hjælp til at få en travl hverdag til at hænge sammen. Børnene får en legekammerat og rollemodel, som de kan se op til. Pigerne får arbejdserfaring og penge på lommen.

I de næste to år vil 30 piger gennemgå et kursus og blive matchet men lokale familier. 30 familier fra de nævnte områder med et konkret pasningsbehov og lyst til at hjælpe en ung pige på vej kan deltage i projektet. Projektet er et samarbejde mellem FRAK, NørreBrobyggerne, Os fra Mimerskvarteret og Københavns Ungdomsskole. Projektet er støttet af Novo Nordisk Fonden og er en videreudvikling af et pilotprojekt finansieret af Områdefornyelsen Nørrebro i 2018.

Tilmeld jer

Unge piger – kontakt os for mere info!


Gizem Cicek
FRAK
Projektkoordinator

[email protected]
60199512


Louise Skytte
NørreBrobyggerne

Boligsocial medarbejder
[email protected]
40129495

Loading...