FRAK-puljen

FRAK-puljen: få gratis praktisk hjælp til dit lille event

img

Vi er glade for at kunne tilbyde en pulje, der giver kulturevents i København mulighed for at få praktisk hjælp af FRAKs unge. I 2017 fik vi en donation fra Copenhell som en anerkendelse af vores indsats med at gøre unge gode til at arbejde. Vi vil gerne bruge den pengepræmie, der fulgte med prisen, til at gøre endnu flere unge gode til at arbejde. Derfor har vi har oprettet en pulje, som man kan søge, hvis man har brug for praktisk hjælp fra vores friske og flittige unge og ikke selv har mulighed for at betale.

Krav til ansøgningen:
– Eventet skal foregå i København
– Eventet må ikke foregå i juni og august, da dette er vores højsæsonmåneder
– Ansøgningen skal være os i hænde senest 4 uger før eventet løber af stablen
– Vi støtter alene små events, der ikke har økonomi til selv at betale for de unges arbejdskraft
– Vores unge arbejder i grupper af 5 + en gruppeleder, der leder og fordeler arbejdet, og er jeres kontaktperson på dagen. Overvej dette, når I forholder jer til hvor mange unge I har brug for i hvor mange timer.
– I forpligter jer til at sende en kort beskrivelse af de unges arbejde og indsats samt billeder fra eventet senest en uge efter eventet til anne@frak.dk. Beskrivelse og billeder vil vi evt. bruge på vores hjemmeside og sociale medier.
– I forpligter jer til at skrive om vores samarbejde på jeres egne platforme (hjemmeside, pressemeddelelser, Facebook og lignende).

Ansøgningsprocedure
Vi behandler alle ansøgninger løbende, og der vil være større chance for at opnå støtte, desto tidligere vi modtager jeres ansøgning. For at ansøge skal I udfylde formularen nedenfor. Vi glæder os til at modtage en ansøgning fra jer!
OBS: Vær opmærksom på at en aflysning af FRAKs unge skal ske senest 24 timer inden aftalt starttidspunkt ellers vil der blive afkrævet et administrationsgebyr på 1500 kr.

Hvad kan man søge om hjælp til?

– Klargøring af lokaler og faciliteter
– Klargøring af mad inkl. servering
– Opsætning/nedtagning af udstyr
– Uddeling af navneskilte og programmer
– Pakning af goodiebags
– Garderobe, check-in, vise vej
– Oprydning og rengøring
– Affaldssortering og -udsmidning

Back-To-Top