Lanceringsevent

img

Lanceringsevent: Sammen om flere unge i fritidsjobs

Alt for mange unge fra udsatte boligområder lever på kanten af samfundet. Og alt for mange unge bliver tabt og har dårlige udsigter til et godt liv. Det kan vi ikke bare lade ske. Forskning viser, at fritidsjob hjælper udsatte unge godt på vej til uddannelse, fast arbejde og et liv uden kriminalitet. Vi tror på, at vi skal løfte i flok. Vi må finde sammen i en endnu højere grad.

Vi lancerer både en ny analyse om samfundsværdien af fritidsjobs samt en publikation med vores erfaringer fra at arbejde med udsatte unge og fritidsjobs. Kom til en eftermiddag spækket med ny viden, dialog og inspiration.

Tid: 16. november 2017, kl. 13-16
Sted: Støberiet, Blågårds Plads 5, 2. sal

Tilmeldingen lukkede d. 10. november 2017. Vi glæder os til at se jer!

Program

13.00 – 13.15: Velkomst

13.15 – 14.00: Fritidsjobs = en økonomisk gevinst for samfundet
v. Kristian Thor Jakobsen, analysechef i Den Sociale Kapitalfond
En dugfrisk analyse fra Den Sociale Kapitalfond ser nærmere på de mulige samfundsmæssige gevinster ved at få udsatte unge i fritidsjob målt på bl.a. deres senere tilknytning til arbejdsmarkedet såvel som uddannelsessystemet. Kom og bliv klogere på, hvorfor det egentligt kan betale sig, at vi som samfund investerer i fritidsjobs.

14.00 – 14.45: Joberfaring før fritidsjob
v. Mudi Jarkass og Lucas Nielsen, hhv. daglig leder og udviklingsleder i FRAK
FRAK har flere års erfaring med, hvordan vi kan gøre udsatte unge klar til et fritidsjob. Vi lancerer vores erfaringer og metoder i en ny publikation, der er spækket med vores allerbedste guldkorn. Hør mere om, hvordan vi giver udsatte unge konkret joberfaring, penge på lommen og en ny selvforståelse.

14.45 – 15.30: Hvor ambitiøse er vi i København?
Debat med politikere fra borgerrepræsentationen modereret af Natasha Al-Hariri
Hvad er partiernes vision for fritidsjobområdet? Hvordan kan Københavns Kommune gøre endnu mere for at give udsatte unge joberfaring og fritidsjobs? Kom og hør, hvad en række politikere har på hjertet og stil dit brændende spørgsmål til dem.
Mød blandt andre:
Jesper Christensen, socialborgmester (A)
Klaus Mygind, medlem af Børne og Ungdomsudvalget (SF)
Victoria Voda, kandidat til Borgerrepræsentationen (C)
Bjarke Kværnø, kandidat til Borgerrepræsentationen (V)
Gyda Heding, kandidat til Borgerrepræsentationen (Ø)
Karina Bergmann, kandidat til Borgerrepræsentationen (LA)

15.30 – 16.00: Uformel dialog
Bliv hængende og tag en snak med os i FRAK eller med din sidemand over et glas vand/vin. FRAK-unge serverer lækre snacks. Har du brug for flere grunde til at blive hængende lidt mere sammen med os?

Back-To-Top