MØD VORES BESTYRELSE

Jakob Hjuler Tamsmark

Bestyrelsesformand
Jakob er partnerskabschef i Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kom-mune. Tidligere har Jakob været forstander for Settlementet, der er en socialøkonomisk virksomhed på Vesterbro i København. Jakob er kandidat i statskundskab fra Københavns Universitet.

Balder Johansen

Bestyrelsesnæstformand
Balder er daglig leder af Logik og Co., som er en fondsejet og kollektivt drevet entreprenørvirksomhed, med fokus på bæredygtighed og social ansvarlighed. Balder har mere end 25 års erfaring med bæredygtigt byggeri og er samtidig stærkt engageret i lokalmiljøet på Nørrebro.

Ruth Lauge

Bestyrelsesmedlem
Ruth er personaleleder i rehabiliterings-afdelingen i Dignity. Tidligere har Ruth været managing director hos Oasis, der varetager specialiseret behandling af traumatiserede børn, unge og voksne. Ruth er cand.scient.adm. fra Roskilde Universitet.

Eline Feldman

Bestyrelsesmedlem
Eline er projektleder i Helhedsplanen NørreBrobyggerne, der omfatter bolig-områderne Lundtoftegade, Titanparken og Lundtoftegården. Eline har stor erfaring med at arbejde med unge fra udsatte boligområder. Eline har en kandidat i socialvidenskab og psykologi fra Roskilde Universitet.

Gry Guldberg Friis

Bestyrelsesmedlem
Gry er team director hos Manaz A/S, hvor hun arbejder med udvikling af ledere og organisationer. Tidligere har Gry arbejdet som seniorkonsulent i Attractor A/S og som facilitator, ledelsescoach og procesdesigner i sin egen virksomhed. Gry har en bachelor i retorik og spansk og er uddannet kaospilot.

Rikke Baker

Bestyrelsesmedlem
Rikke er beskæftigelseschef i Settle-mentet på Vesterbro, hvor hun tidligere har arbejdet som projektleder igennem flere år. Rikke er kandidat i sociologi, internationale udviklingsstudier og geografi fra Roskilde Universitet og har desuden en diplomuddannelse i ledelse fra Metropolitan University College.

Sara Bech

Bestyrelsesmedlem (orlov)
Sara er souschef i DIT:KBH. Tidligere har hun arbejdet som chef for karnevallet i København. Sara har en master i offentlig forvaltning fra Copenhagen Business School.