FRAKS BESTYRELSE

JAKOB HJULER TAMSMARK

JAKOB HJULER TAMSMARK

CHEF I TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN


Jakob er forperson i FRAK og chef i Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune. Tidligere har Jakob været forstander for Settlementet, der er en socialøkonomisk virksomhed på Vesterbro i København. Jakob er kandidat i statskundskab fra Københavns Universitet.

ADAM KNOX MARTIN

ADAM KNOX MARTIN

IT-KONSULENT


Adam Martin er tidligere konsulent i Dansk Industri, hvor han sidder med Industrisamarbejdets Lærlingeindsats. Adam har tidligere været ansat i Gladsaxe kommune, hvor han har arbejdet med CSR, erhvervslivet og fritidsjobområdet. Adam har bl.a. en Master i Social Entreprenørskab fra RUC.

ANETTE CHRISTOFFERSEN

ANETTE CHRISTOFFERSEN

ADMIN DIREKTØR i DIAKONISSESTIFTELSEN


Anette Christoffersen  er næstforperson i FRAK og administrerende direktør Diakonissestiftelsen. Som Integrationsdirektør i Dansk Flygtningehjælp havde hun det overordnede ansvar for Mind Your Own Business. Anette er cand.mag fra Aarhus Universitet

RUTH LAUGE

RUTH LAUGE

SELVSTÆNDIG


Ruth er selvstændig og tidligere personaleleder i rehabiliterings-afdelingen i Dignity. Tidligere har Ruth været managing director hos Oasis, der varetager specialiseret behandling af traumatiserede børn, unge og voksne. Ruth er cand.scient.adm. fra Roskilde Universitet.

RIKKE BAKER

RIKKE BAKER

BESKÆFTIGELSESCHEF I SETTLEMENTET


Rikke er beskæftigelseschef i Settlementet på Vesterbro, hvor hun tidligere har arbejdet som projektleder igennem flere år. Rikke er kandidat i sociologi, internationale udviklingsstudier og geografi fra Roskilde Universitet og har desuden en diplomuddannelse i ledelse fra Metropolitan University College.

CHRISTINA SCHULTZ

CHRISTINA SCHULTZ

SEKRETARIATSLEDER I FORENINGEN FOR BYGGERIETS SAMFUNDSANSVAR


Christina Schultz er sekretariatsleder i Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar (FBSA) og er bestyrelsesmedlem i High:Five. Hun sad tidligere hos Virksomheden for Socialt Ansvar og hun har en master i udviklignsstudier fra Aalborg Universitet.

FAHAD SAEED

FAHAD SAEED

DIVERSITY MANAGER I MUNGO PARK


Fahad Saeed er diversity manager i Mungo Park og medstifter af foreningen Sabaah. Fahad har været projektleder i MIno Danmark, og er kendt som vært på FOF-Københavns nyeste debatkoncept Fahads Forsamlingshus. Fahad er Cand. Comm fra Roskilde Universitet.

 

 

Loading...