MØD VORES BESTYRELSE

Jakob Hjuler Tamsmark

Jakob Hjuler Tamsmark

Formand

Jakob er chef i Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kom-mune. Tidligere har Jakob været forstander for Settlementet, der er en socialøkonomisk virksomhed på Vesterbro i København. Jakob er kandidat i statskundskab fra Københavns Universitet.

Ruth Lauge

Ruth Lauge

Næstforkvinde

Ruth er personaleleder i rehabiliterings-afdelingen i Dignity. Tidligere har Ruth været managing director hos Oasis, der varetager specialiseret behandling af traumatiserede børn, unge og voksne. Ruth er cand.scient.adm. fra Roskilde Universitet.
Anette Christoffersen

Anette Christoffersen

Bestyrelsesmedlem

Anette Christoffersen er tidligere direktør for Forbrugerrådet Tænk. Som Integrationsdirektør i Dansk Flygtningehjælp havde hun det overordnede ansvar for Mind Your Own Business. Anette er cand.mag fra Aarhus Universitet.
Rikke Baker

Rikke Baker

Bestyrelsesmedlem

Rikke er beskæftigelseschef i Settle-mentet på Vesterbro, hvor hun tidligere har arbejdet som projektleder igennem flere år. Rikke er kandidat i sociologi, internationale udviklingsstudier og geografi fra Roskilde Universitet og har desuden en diplomuddannelse i ledelse fra Metropolitan University College.
Eline Feldman

Eline Feldman

Bestyrelsesmedlem

Eline er projektleder i Helhedsplanen NørreBrobyggerne, der omfatter bolig-områderne Lundtoftegade, Titanparken og Lundtoftegården. Eline har stor erfaring med at arbejde med unge fra udsatte boligområder. Eline har en kandidat i socialvidenskab og psykologi fra Roskilde Universitet.
Adam Martin

Adam Martin

Bestyrelsesmedlem

Adam Martin er konsulent i Dansk Industri, hvor han sidder med Industrisamarbejdets Lærlingeindsats. Adam har tidligere været ansat i Gladsaxe kommune, hvor han har arbejdet med CSR, erhvervslivet og fritidsjobområdet. Adam har bl.a. en Master i Social Entreprenørskab fra RUC.
Christina Schultz

Christina Schultz

Bestyrelsesmedlem

Christina Schultz er sekretariatsleder i Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar (FBSA) og er bestyrelsesmedlem i High:Five. Hun sad tidligere hos Virksomheden for Socialt Ansvar og hun har en master i udviklignsstudier fra Aalborg Universitet.
Loading...