FRAKS FRITIDSJOB FESTIVAL 2023

10 ÅR MED FRAK ♥
Du kender Roskilde Festival, Northside og Smukfest. Nu er der en ny dreng i klassen – og det er vores helt egen fritidsjob festival! Festivalen så dagens lys sidste år, hvor vi åbnede dørene for fire dage fyldt med faglige sessions, socialt samvær og rundvisning i vores nye gørested på Nørrebro. Se opsamlingen fra den her. I år bruger vi festivalen til at fejre FRAKs fødselsdag! Vi er blevet 10 år gamle og det vil vi gerne fejre med dig. Vi har valgt at skrue op for hyggen og festlighederne. Det foregår den 22/09. Tjek programmet og tilmeld dig – det er gratis.
Vi håber meget at se dig!

Det hele foregår i FRAKs gørested – tjek kortet her
Adressen er Lundtoftegade 21-23, 2200 København N.

TILMELD DIG HER!

Kom og fejr vores 10 års jubilæum. Alt er gratis. Du skal bare tilmelde dig ♥

FREDAG DEN 22/09
16.00-20.00 FOLKEKØKKEN & FØDSELSDAGSFEST

Vi inviterer naboer, venner og partnere til at fejre FRAKs 10-års fødselsdag med folkekøkken og masser af hygge. Kom glad ♥

FØDSELSDAGSVIDEOER
FRAKTA: RET TIL BANKKONTO

Som en del af vores fødselsdag lancerer vi en video med Stenbroens Jurister, hvor de fortælle om, hvordan man kan hjælpe borgere, der møder modstand, diskrimination og bureaukrati i dialogen med banken om en bankkonto. For alle har ret til en bankkonto! ♥ Videoen lanceres i sept/oktober måned.

FRAK'ERE FORTÆLLER

Hvad er det for nogle unge, vi arbejder med? Og hvilken forskel gør vi? FRAK’erne sætter ord på, hvad FRAK har betydet for dem i en fødselsdagsvideo. ♥ Videoen lanceres i sept/oktober måned.

TILMELD DIG ⇒

TIP OS – HVEM SKAL HAVE EN DONATION FRA FRAK?

Vi fejrer vores 10 års fødselsdag med at donere 1 kr. per ungetime i 2023 til en organisation, der gør en forskel for unge i København.
Tip os gerne, hvis du kender til en organisation, som trænger til lidt anerkendelse og lidt dollars. Indstil dem ved at udfylde denne formular.

5 + 3 =

KONTAKT

LUCAS NIELSEN
DIREKTØR
lucas@frak.dk
4239 1749

Loading...