I påskeferien arrangerede vi igen FRAK-aften for de unge i FRAK. Vi tager løbende forskellige temaer op, som kan være enten nyttige eller inspirerende for de unge i forhold til deres arbejds- og ungeliv.

Denne gang var temaet “de unges Nørrebro”. I samarbejde med Medborgerne, en borgeralliance på Nørrebro som FRAK er medlem af, afholdte vi en workshop for de unge. De unge reflekterede over deres egne drømme og bekymringer i forhold til deres fremtid på Nørrebro, og hvordan de selv kan påvirke Nørrebros udvikling. Vigtigt for de unge i FRAK er blandt andet en mere sikker trafik i kvarteret, så gaderne bliver mere trygge at færdes på.

Efterfølgende havde vi besøg af Gigis, som laver populære tegnefilm, sketches og musik, der blandt andet handler om at være ung på Nørrebro – og er blevet kendt bredt efter de udgav sangen “Gertrud”. De unge drenge, der står bag Gigis, talte om hvorfor de havde sagt deres jobs op for at starte Gigis. De talte om deres motivation, om at give verden et andet syn på Nørrebro og om, hvordan alle har noget de er gode til og at de handler om at fokusere på de sider af en selv.

Se Gigis arbejde på Facebook og Youtube.

Loading...