LAV UKRUDT-BRUS

Er du nysgerrig på, hvordan FRAKs Ukrudt-brus bliver til? Så kan vi bookes til nogle dages workshop, hvor vores unge eksperter guider i processen med sankning, forarbejdning og tapning. Efter endt workshop får I det producerede med hjem (cirka 450 flasker til en salgspris på 9000 kr.).

Workshop-forløbet henvender sig til unge og voksne, der har udfordringer ved at indgå på det traditionelle arbejdsmarked. Gennem brus-workshops får deltagerne helt unik know-how om at arbejde med fødevareproduktion (herunder hygiejneregler) og spiselige vilde planter. Dertil får de også succesoplevelsen ved at stå med et helt konkret produkt mellem hænderne, som de har været med til at skabe fra plante til flaske.

Info:

– Plads til op til 10 deltagere
– 4 workshops á 3 timers varighed
– Sted: Lokalt hos jer og tapning i vores tapperi i Lynge

Pris:

20.000 ex moms. Vi har mulighed for at tilpasse forløbet og indhold efter jeres ønske. Pris og varighed kan derfor variere.

Prisen inkluderer 450 flasker Ukrudt-brus, som I får med hjem efter forløbet (salgsværdi 9.000 kr). Af de færdige Ukrudt-flasker vil det fremgå, at det er jer og jeres målgruppe, der har lavet dem.

Ferdaoues på 15 tryller forhadte planter om til en succes: 'Det gør mig stolt"

DR fulgte FRAK-unge med ud til Utterslev Mose i København for at følge processen fra skovbund til flaske

KONTAKT

STEFFEN PLEJDRUP
UDVIKLINGSLEDER
steffen@frak.dk
6016 5831

 

Loading...