MADWORKSHOP

Er du nysgerrig på, hvad man kan finde og spise i naturens spisekammer? Vil I spise vild mad som en del af jeres møde, personaledag, konference, aktivitet eller andet? Vil I prøve at sanke i naturen, lave mad over bål og sætte tænderne i ukrudt og andre vilde smagsoplevelser? 

FRAK har erfaring med at facilitere madworkshops for unge og voksne, hvor man bliver udfordret på ens smagsløg. Vi har fokus på at skabe en hyggelig og lækker oplevelse – sammen med jer. Det er de unge eller dine medarbejdere selv der står for at lave manden – hjulpet godt på vej af erfarne sankere og vild mad-entusiaster.

Info:

– Plads til op til 30 deltagere på én workshop
– 3,5 timers varighed inkl. forberedelse, sankning, tilberedning og oprydning
– Sted: i naturen tæt på jer eller hvor FRAK i forvejen har aktiviteter – det aftaler vi nærmere.

Pris:

Kontakt os for at høre mere da prisen afhænger af antal deltagere, ambitionsniveau og lokation.

Ferdaoues på 15 tryller forhadte planter om til en succes: 'Det gør mig stolt"

DR fulgte FRAK-unge med ud til Utterslev Mose i København for at følge processen fra skovbund til flaske

Loading...