POLITISK OPRÅB:
FLERE UNGE I FRITIDSJOB NU!

Et fritidsjobmanifest fra Nørrebro
30 organisationer fra Nørrebro er gået sammen om at råbe politikere og erhvervslivet op. Der skal skabes flere fritidsjob nu! Unge fra udsatte byområder skal have flere muligheder i livet. Al forskning viser, at et fritidsjob er en særlig effektiv måde at bryde den negative sociale arv på. Det er med til at fastholde unge i uddannelse, forebygge risikoadfærd og ikke mindst styrke selvværdet.
Sammen kan vi gøre en forskel
Der er stadig mange strukturelle udfordringer, som forhindrer at flere unge fra udsatte byområder kommer i fritidsjob. Det bygger på forskning, egne erfaringer og samarbejdspartneres anbefalinger. Manifestet er ikke blot et opråb. Det er fyldt med bud på løsninger, som vi mener der skal til. Løsninger som skal løftes af kommunen, skolen, forældre, erhvervslivet og civilsamfundet.
Kontakt os, hvis du vil være med
Derfor slår FRAK på tromme for, at vi gør mere for fritidsjobområdet. Men det kræver, at der åbnes flere døre og skabes mere samarbejde. Her kan du læse vores manifest og løsninger. Gå med i kampen, skriv til os, hvis du ser din organisation kan bidrage til planen.   

FRITIDSJOBMANIFEST 2018

Læs manifestet og kontakt os, hvis du kan bidrage.
Manifestet er underskrevet af følgende organisationer og virksomheder:  
 
Idrætsprojektet, MS, Finn Nørgaard Foreningen, Medborgerne, RCYN, Miljøpunkt Nørrebro, Tro i Harmoni, Kirken i Kulturcenteret, 3F København, Imam Ali Moskeen, Følgeskabet, FDF K9, FRAK, SELVSVING, Kapelvej 44, Askovfonden KBH +, Den Gule Flyver, Sputnik, UNG AKTION/Øko Produktionsskole, CFE, IKC, Send Flere Krydderier, Ishtar, Rapolitics, Gadepulsen, Muhabet, Foreningen Nydansker, Mino Danmark, Amal Hayat, Nørrebro Lokaludvalg, Områdefornyelsen Nørrebro. 
Loading...