Som et led i bestræbelserne på at få engageret endnu flere unge fra Nørrebro i afviklingen af lokale events, hjalp en gruppe drenge fra FRAK til ved faldskærmsudspringseventen Swoop Challenge CPH Invitational i den forgangne weekend.

10 drenge fra FRAK var med til praktiske opgaver såsom opsætning og nedtagning af udstyr rundt om Peblinge Sø, som det kan ses i denne video.

Det skaber for FRAK stor værdi at drengene er med til at løfte en event som CPH Invitational 2016. Politiets estimat er at op mod 100.000 mennesker var forbi søerne, og så stor en event fordrer samarbejde, individuel viljestyrke og ikke mindst ansvarlighed, hvilket er særdeles udviklende for de unge drenge. Netop team-arbejdet er blandt de kompetencer, man hos FRAK vægter allermest. Daglig leder Mudi Jarkass mener, at CPH Invitational 2016 var en perfekt opgave for drengene.

”Vores drenge arbejdede tæt sammen med det øvrige team fra Swoop Challenge, hvilket har været en meget positiv og lærerig erfaring for dem. Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet, når vi i slutningen af august afholder en teambuildingdag hos Copenhagen Air Experience. De unge glæder sig til både at prøve at flyve i en vindtunnel samt være med til en workshop om iværksætteri sammen med teamet fra Swoop Challenge”, fortæller Mudi Jarkass fra FRAK.

Også hos arrangørerne bag faldskærmseventen var der glæde at spore: ”Det har krævet et kæmpe engagement for alle involverede at løfte denne event. Vi har været sindssygt glade for alle bidragsydere og FRAK-drengene er ingen undtagelse. Deres indsats var upåklagelig og de var med til at give liv i kulissen bag arrangementet. Samtidig kunne vi mærke på deres umiddelbare feedback, at det var en fed og lærerig oplevelse for dem, så forventningerne er blevet opfyldt for begge parter”, siger George Blythe fra Swoop Challenge.

CPH Invitational 2016 blev afviklet torsdag d. 28. juli i Frederiksberg Have og fredag-lørdag d. 29.-30. juli ved Peblinge sø.

Loading...