Mandagen viste sig at blive en helt særlig dag for os da vi modtog en hæderpris for vores arbejde med at give unge mellem 13-17 år arbejdserfaring i byggebranchen. 

“Blandt de indstillede var der en, som stak ud. Ikke blot fordi, der kom flere indstillinger om samme – men også fordi, organisationen faktisk løser en dobbelt opgave og beriger virksomheder i branchen med nogle medarbejdere, de sandsynligvis aldrig havde fået fingre i, hvis ikke det var for netop denne organisation.” Sådan lød det, da beskæftigelsesminister Ane Halsboe-Jørgensen læste priskomitéens motivation for vinderen af Byggeriets Diversitetsdags Hæderspris – Indsatsprisen 2024 op.

“Vi er super glade for anerkendelsen. Vi håber at der kan komme mere fokus på, hvordan byggebranchen kan tænke endnu flere unge fritidsjobbere ind og løfte en vigtig social dagsorden om fremtidens arbejdskraft. Vi hjælper gerne flere i gang med S’et i ESG!”, siger partnerskabsansvarlig i FRAK, Susanne.

Tak til alle indstillerne, vores gode partnere og til alle i Byggeriets Diversitetsdags komité. 

Bliv klogere på vores arbejde med videoen herunder og tag endelig fat i os, hvis du også vil være med til at gøre unge gode til arbejde. Sammen kan vi uddanne fremtidens arbejdskraft! 

 

Loading...