Trænger I til at komme ud af kontoret og være sammen på en ny måde? FRAK gør det muligt for dig og dine kollegaer at komme ud i den bynære københavnske natur og smage på byens mange vilde, spiselige planter. Vi tilbyder en anderledes madoplevelse i det grønne, der udfordrer smagsløgene og byder på socialt samvær med dine kollegaer og byens rødder. Ved at vælge denne oplevelse er I med til at gøre unge gode til at arbejde sammen med FRAK.  

Download vores flyer for mere info.

”Vild spiselig fyraften” er det nyeste skud på stammen i FRAK. Vi har siden sidste år haft en Ukrudt-brus på gaden, som FRAK-unge fra Nørrebro har lavet, baseret på skvalderkål og sødskærm. De unge var med til at sanke, juice, tappe og sælge brusen – og efterspørgslen var stor. Vi har en ny smagsvariant på trapperne i år, som vi glæder os til at løfte sløret for. Læs mere om vores brus her. Sidste år skabte vi desuden madoplevelsen Grønne Generationsmøder på Amager Fælled mellem rødderne fra Urbanplanen og ældre beboere fra Peder Lykke Centret. De indsamlede vildtvoksende planter og bær, som de tilberedte og spiste sammen. Formålet var at bygge bro og nedbryde fordomme mellem to borgergrupper, der sjældent er i kontakt med hinanden.

”Vi vil gerne engagere flere virksomheder i at gøre unge på kanten gode til arbejde. Vi har gode erfaringer med at skabe unikke møder mellem mennesker i den bynære natur. Til glæde for deltagerne og byens unge, som får lønnet arbejdserfaring”, siger projektleder Anders Andersen. 

Infoboks:  

Varighed: 2 timer 
Pris: 7.500 kr. ex moms (inkl. drikkevarer) 
Max 20 deltagere 
Kontakt: gizem@frak.dk   

Loading...