600 M2 MED FRAKTIVITETER
FRA KÆLDER TIL KVIST

VELKOMMEN TIL VORES GØRESTED
Vi er i fuld gang med at indrette 600 m2 på Nørrebro med fraktiviteter fra kælder til kvist! Vi kalder vores nye sted for et Gørested (modsat værested) fordi FRAK’erne kommer for at gøre noget. De kommer for at arbejde. De laver mad, juicer ukrudt, bygger plantekasser, sortere byggematerialer, holder filmaftner, inviterer til events og meget meget mere. I Gørestedet bliver de gode til at arbejde. Det er en tryg træningsbane og et fedt arbejdsfællesskab. Gørestedet åbner sig mod resten af byen og inviterer naboer indenfor til sociale aktiviteter, som de unge står for. Meget af det er allerede i gang eller er på trapperne. Andre aktiviteter skal vi have fundet midler til. Tjek vores gørested her

KULTURELT HOTSPOT
Vi har  fået midler fra Nordea-fonden til at udvikle vores Gørested til et lille kulturelt hotspot på Nørrebro. Lige nu er vi gang med at optimere vores m2 før vi inviterer naboer og Nørrebro ind til flere aktiviteter i huset. Klik her for at læse mere om det.

KONTAKT

LUCAS NIELSEN
DIREKTØR
lucas@frak.dk
4239 1749

PROGRAM
HVAD SKER DER I GØRESTEDET?

Vi tilbyder en bred vifte af aktiviteter til unge og voksne sammen med vores samarbejdspartnere Paint It Forward og Hjerterum. Tjek vores programmet for denne måned ud her.

BRUG GØRESTEDET
1. BOOK ET BESØG

Besøg os, se vores gørested og bliv klogere på vores arbejde.
Se mulighederne her.

2. LEJ LOKALER

Har du brug for et møde- eller eventlokale? Vi kan også hjælpe med forplejning. Se mulighederne her.

3. FÅ EN UNG I ET FORLØB

Vi tilbyder forskellige forløb i vores Gørested for unge med sager i Socialforvaltningen. Det kan fx være et værksteds-, brus- eller madforløb. Kontakt mudi@frak.dk for mere info og læs om vores tilbud til unge, der har det ekstra svært, her.

SODAVANDSFABRIK
INFO

Sodavandsfabrik i en kælder på Nørrebro? Hell ya! FRAK’erne laver brus af ukrudt og vilde planter i fabrikken. De sanker, forarbejder, juicer, tapper, sætter labels på, pakker og sælger brusen til tørstige københavnere. Målet er 30.000 flasker om året og vi er derfor i fuld gang med at opgradere vores produktionsfaciliteter.

KØB / LAV / TAP BRUS
  • Vil du og dine kolleger prøve at lave sodavand? Book her.
  • Vil du slukke tørsten med ukrudt? Bestil her.
  • Vil du have tappet din egen brus? Kontakt os!

Kontakt steffen@frak.dk

PRODUKTIONSKØKKEN
INFO

FRAK’erne eksperimenterer med ukrudt, tryller med vilde planter og lærer at lave mad. De får skvalderkål mellem tænderne og appetit på livet i vores produktionskøkken.

FÅ EN MADOPLEVELSE
  • Vil du og dine kolleger prøve en spiselig fyraften? Book her.
  • Skal vi stå for en mad workshop med ukrudt på menukortet? Tjek her.
  • Skal vi lave pizza eller suppe til dit arrangement? Kontakt os.

Kontakt steffen@frak.dk

MATERIALEBANK
INFO

FRAK’erne bygger plantekasser og andre træprodukter – ofte af genbrugsmateriale. Det er vigtigt at tænke og handle bæredygtigt. Det er godt for vores klode. Materiale-banken bugner af restmaterialer fra bl.a. byggepladser. Hos os får det nyt liv. 

BENYT BANKEN
  • Skal vi hjælpe dig med den grønne omstilling? Tjek her.
  • Vil du købe genbrugstræ?
  • Vil du donere overskudsmateriale?

Kontakt nis@frak.dk

TRÆVÆRKSTED
INFO

FRAK’erne får sved på panden og værktøj i hænderne. De bygger plantekasser og andre træprodukter – ofte af genbrugsmateriale. Vi eksperimenterer med træprodukter og glæder os til at lancere flere unikke produkter snart. 

LEJ ELLER LÅN
  • Skal vi bygge plantekasser til dig/jer? Bestil her.
  • Vil du låne eller leje værkstedet? Kontakt os.
  • Vil du donere værktøj til FRAK’erne?

Kontakt nis@frak.dk

SPISELIG OASE
INFO

Vi skal til etablere et frodigt drivhus, udendørskøkken, pizzaovn og udestue. Vi vl gerne have, at der vokser spiselige planter i hver en krog! FRAK’erne holder pizzaparties og inviterer til anderledes madoplevelser. 

LAV EVENT / SPIS MED
  • Vil du lave en event i vores spiselig oase?
  • Vil du komme og spise, når de unge afholder madevents?

Kontakt lucas@frak.dk

MEDIEVÆRKSTED
INFO

FRAK’ere fortæller om deres arbejde i FRAK. De redigerer billeder og klipper videoer, som de slev har taget/optaget. Og så rykker de ud med kamera og mikrofon, hvis du har brug for billeder eller en video. Medieværkstedet er junior reporternes arbejdsrum. 

HYR REPORTERE
  • Vil du hyre junior reporterne?

Kontakt lucas@frak.dk

HJERTERUM
INFO

Foreningen Hjerterum har knap 100 m2 i kælderen, som de har indrettet super hyggeligt. De tilbyder et fællesskab for piger fra udsatte byområder om eftermiddage og weekender. I løbet af dagen fungerer rummet som et multirum, hvor der kan holdes møder og andre aktiviteter.

Adresse
FRAK
Lundtoftegade 21-23
2200 København N

Hovedindgang
Find den orange dør i gavlen mod Bispeengbuen. Nemmeste adgang via Ågade.

Parkering
Gratis parkering i to timer under Bispeengbuen i det brostensbelagte område. Parkeringszone Frederiksberg: mellem Ågade og Bispeengen, Husk P-skiven! Man kan også parkere ved Lundtoftegade 25 mod betaling. 

Loading...